BodyFitPlans

Waarom Bodyfitplans?

Voor de sporter

Eén van de doelstellingen van bodyfitplans.nl is het dichter bij elkaar te brengen van trainers en sporters. Op deze manier kun je je eigen ervaringen en tips uitwisselen met anders sporters en trainers.

De ervaring leert dat het vaak lastig is als sporter een trainer te vinden de aansluit bij jouw eigen doelstellingen. Via bodyfitplans kun je in contact komen met diverse trainers of coaches die bij jouw doelstellingen aansluiten. Je kunt hierbij gebruik maken van de voedings- of trainingsschema’s die zij hierbij aanbieden. Wanneer je hiernaast nog meer begeleiding wilt van jouw favoriete trainer is het natuurlijk altijd mogelijk om vrijblijvend contact met hen op te nemen via hun eigen kanaal.

Voor de trainer

Ben je een ervaring trainer, sportinstructeur of fitnessbegeleider en wil je je netwerk vergoten? Dit kan nu door je eigen kanaal op bodyfitplans.nl aan te maken. Plaats je beste voedings- of trainingsschema’s en kom in contact met andere trainers of sporters. Door het promoten van je eigen kanaal kun je een eigen klantenbestand opbouwen, onderhouden en daarnaast zul je ook nieuwe klanten gaan aantrekken. Op deze manier is het mogelijk een constante geldstroom te creëren door het verkopen van je beste voedings- of trainingsschema’s.

Jouw favoriete voedings- of trainingsschema

Trainings- en voedingsschema’s zijn essentieel voor de opbouw van spieren. Hiernaast zorgt de juiste voeding ervoor dat je goed in je vel zit en je fit voelt. Bodyfitplans streeft ernaar om jou als atleet te voorzien in de beste trainings- en voedingsschema’s. Het maakt hierin niet uit of je net begint met sporten of dat je al een ervaren atleet bent. Bodyfitplans is dé verzamelplaats voor jouw favoriete trainings- en voedingsschema’s en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste trainingstechnieken, waarmee je in de beste shape van je leven komt!

Trainingschema’s

Elke manier van sport heeft natuurlijk zijn eigen trainingsschema. Het is hierbij van belang wat je met je training wilt gaan bereiken. Wil je graag spieren opbouwen of wil je liever wat afvallen? Wanneer je spieren wilt opbouwen train je meestal met zwaardere gewichten en maak je wat minder herhalingen. Daarnaast focus je je wat meer op de excentrische beweging van de oefening. Wil je afvallen of wil je jezelf droogtrainen, dan train je juist wat explosiever en maak je meer herhalingen met minder gewicht. Daarnaast is cardio dan ook van belang. Door ons grote bestand van trainingsschema’s, kun je altijd wel een schema vinden die bij jouw doelstelling past. Ook kun je ons om advies vragen wanneer je hier niet helemaal uitkomt en kunnen wij je helpen bij het kiezen van je trainigsschema.

Voedingsschema’s

Wanneer je dagelijks bezig bent met sporten en trainen is het van belang je lichaam te laten herstellen en je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen en het opbouwen van energiereserves. Om spieren op te bouwen heb je voldoende eiwitten nodig die je spieren laten groeien. Hiernaast zorgen de juiste vetten en koolhydraten ervoor dat je lichaam kan herstellen. Wat wil je gaan bereiken? Wil je spieren gaan opbouwen of wil je juist vet verbranden. Dit is natuurlijk van belang bij het kiezen van het juiste voedingsschema. Voor al dit soort vragen kun je natuurlijk terecht op onze site, waarbij de ervaren trainers je kunnen voorzien van de juiste informatie.

Wordt een BFP trainer

Ben jij al een personal trainer, fitnessinstructeur of ben je dagelijks met sport bezig? Meld je dan snel aan bij Bodyfitplans en deel jouw passie en kennis met  fanatieke sporters uit alle delen van de wereld.

Make it Yours

Select your favorite training plans!